torsdag 12 februari 2015

Reflektion

Jag har ju kommit en bra bit på vägen i jobbet att kunna må bra. Nu är det en och en halv vecka sedan jag började jobba igen... Och på jobbet är det verkligen full rulle! Vi är mitt i rekryteringen av semestervikarier, och det tar mycket tid. Sen har jag hamnat efter på flera områden, tack vare att jag var sjukskriven rätt länge, så jag har en hel del att jobba igen. Plus allt "det dagliga" på jobbet, som skall skötas om löpande. Jag har jobbat över nästan varje dag nu... Detta plus att vi står för flera negativa förändringar just nu, med mycket som är osäkert hur det kommer att bli känns väldigt påfrestande. Detta har spridit negativitet bland medarbetarna, och jag jobbar på att stoppa det.
Det gör att det krävs än med arbete av mig för att "komma tillrätta" med mig själv...
Så jag kan väl säga att det inte är på topp just nu, men då är det extra viktigt att stanna upp, reflektera och känna efter.
I dag har jag min enda lediga dag, sen kör jag på helgpasset. Så det hade varit kul att hitta på nåt roligt i dag, så inte hela veckan går åt till bara jobb. Men jag vet inte vad, och jag har varken ork eller ekonomi till nåt...

Detta blev ett riktigt gnällinlägg, ledsen för det. Men ibland måste jag bara få vräka ur mig, så kanske jag känner mig lite bättre sen.

Kram!


5 kommentarer:

 1. tack! <3
  Det är jag allt...

  SvaraRadera
 2. Det är lätt att hamna tillbaka för att det är kul det man gör , var rädd om dig och lyssna på din kropp stor energi kram ❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Lovar att vara försiktig

   Radera
 3. Hoppas det känns bättre i dag! Ta hand om dig, det finns bara en du :-)

  SvaraRadera