onsdag 12 december 2012

Alltså det här med klackar

 

Görsnyggt!
Men hur gör "alla" för att gå i dem?
Man ser ju ständigt bilder på kändisar och annat löst folk som kutar (?) omkring i 16cm-klackar. För att inte prata om alla modebloggstjejerna som verkar slira omkring i snön med killerheels!
Själv sycker jag det är sååå snyggt, och jag har många gånger köpt skor och stövlar som sen blir stående i garderoben. Har jag dem på mig en kväll blir det inget kul, utan jag har bara ont... Jag pallar max kanske 7 cm, men det beror ju lite på hur skon är byggd också.

Hur gör du?

10 kommentarer:

 1. Dom högsta jag har tror jag är 10 och dom kan jag gå i en hel kväll. (dom jag gifte mig i var 12, men då var det även lite platå - så det var nog ca 10 i realiteten) Men jag har även såna som bara är 6 som jag max klarar att gå till garaget i. För mig hänger det helt och hållet på hur hålfoten är formad. Stämmer den kan jag gå i vad som helst. En stövel är ju lättare - bara i med hålfotsinlägg. En snyggsko måste passa. För där kan man ju inte dölja ett inlägg. så jag måste prova - kan inte köpa på postorder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hålfotsinlägg...? Det kanske jag skulle testa

   Radera
 2. Övning övning övning! =)Nu när ja inte går lika ofta i höga klackar klarar ja inte lika länge men förr kunde ja springa maraton i dom =p

  SvaraRadera
  Svar
  1. OK, jag får träna bättre! ;)

   Radera
 3. Skor av bra kvalité och lite platå är mitt tips även om de på bilden är lite för höga för min smak. Ha en fin Lucia

  SvaraRadera
  Svar
  1. OK... träna OCH köpa dyrare skor, det är knepet då! ;)

   Radera
 4. Jag känner igen mig där. Har försökt att gå i superhöga klackar eftersom att jag är så superkort (153 cm kort är jag). Men det går ju inte att ha kul och dansa osv. med de skorna. Jag håller mig till 5-7 cm när jag går ut och roar mig. (Inte för att det händer så ofta). Men när jag går ut på restaurang och sånt.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Kolla in länken om du klickar på mitt namn så får du en väldans massa guider till hur man kan gå snyggt i klackar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast jag KAN ju gå i dem... Men sen gör det för ont!

   Radera