Svar: Smeten är kryddad med kalvfond och hickorysås (förutom peppar då) - ägg i (eller som ikväll: glutenfritt bröd uppblött i mjölk och grädde eftersom min mamma är glutenallergisk). Fyller sen varje biff med en bit mozzarella. Och så steks dom. När dom är färdiga häller man på lite (eller mycket) grädde och låter stekfett/saft/grädde koka ihop. Peppra lite. Och ev. en skvätt cognac. Serverade klyftpotatis, sallad och även tzatsiki till. Mums...
NÅja... FET har du väl ändå aldrig varit!!!! :-)
SvaraRaderaSvar: Smeten är kryddad med kalvfond och hickorysås (förutom peppar då) - ägg i (eller som ikväll: glutenfritt bröd uppblött i mjölk och grädde eftersom min mamma är glutenallergisk). Fyller sen varje biff med en bit mozzarella. Och så steks dom. När dom är färdiga häller man på lite (eller mycket) grädde och låter stekfett/saft/grädde koka ihop. Peppra lite. Och ev. en skvätt cognac. Serverade klyftpotatis, sallad och även tzatsiki till. Mums...
Då är han nog bara snål! ;)
RaderaTack för tipset, skall testa pannbiffarna