måndag 1 februari 2016

1 Februari!

Fattar ni vad tiden går?

Jag berättade ju om 50-åringen i går. Nu är det löst, helt och hållet.


En skaplig ljuslykta köpt på Röda korset. men etiketten sitter kvar, så det behöver jag inte låtsas om. Även glascylindern är från samma ställe, och med en orkidé i och lite silkespapper blev det riktigt snyggt! Det är alltså inte en jättenära vän, så detta duger fint! =)

Halleluja på denna dagen alltså, jag hittade energin till att "piffa" lite här hemma!! Det var inte i går skall jag säga!Min favvohörna just nu, i gäst/mediarummet.Det behövs lite fint inne när det är grått och trist ute! Flyttat om lite i fönstren, ändrat lite lampor (inte fotat), plockat in lite murgröna, flyttat runt lite annat... Det gör gott!

Sen har jag också varit ute och handlat i dag, en massa bra mat till extrapris fick jag tag på. Och så var jag in på Telia och "fick" med en påse hem... spännande!
Nu kommer sonen snart på lite middag (Man måste ju locka lite ;-) så jag skall snart förbereda det!
Han skall få hjälpa mig igång med innehållet i påsen, visar sen,
2 kommentarer:

 1. Vad skönt att det löste sig med 50åringen!
  Jag ska inte påstå att jag kör lchf men jag började i dag med en kolhydrat-detox, har mumsat alldeles för mycket nu och måste bryta trenden. Får se var det landar.

  Sv; "liten" är 17, fyller 18 i april så det börjar bli "ok"... Men vi har hållet på sen hon var 14. Och det är alldeles för ofta med två rejäla fyllor per helg och nada sömn. Hennes kropp/själ säger ifrån..

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Ja, det är jäkligt effektivt för vikten!! Jag har redan gått ner 3,5 kg, och det är ju en bra bonus =)

  SvaraRadera