söndag 13 januari 2013

Jag anar ett tema...

...på bilderna i alla inlägg från i går.
Tagna av mig själv på mitt eget bröst.

"Mat och bowling" trodde jag.
Det blev en helgalen möhippe-kväll!
Jag (Som typ alltid är uppklädd, gillar snygga väskor o snygga skor och avskyr Ullared, fick joggingbrallor, raggsockar, foppatofflor säclig ladstings-t-shirt med Ullaredsbudkap samt en coopkasse till "handväska".  "Stalljacka" fick jag att ha när vi åkte...
Kompisen, som också gift sig, är min raka motsats, hon klär typ aldrig upp sig. Henne klädde de i tight leopardklänning, pumps, tigermönstrad handväska, en scarf och en raffig liten skinnjacka, och sminkade henne till max!
Tiara och brudslöja fick vi bägge, och uppdraget att sälja kyssar (Godiskyssar, till köparnas besvikelse) jag tog utmaningen på stort allvar, och lyckades få ihop en bra bit över 500, nån drink o nån öl, gratis inträde på krogen mm ;)
Fattar bara inte hur de lyckats hålla detta hemligt för oss!
Det var jättelyckat, och det var längesen jag hade en så rolig kväll!

I dag är jag hes, trött och bakis.
Och snart är det dags för kvällsjobb =D

5 kommentarer:

 1. *Haha.. vad kul. Synd bara att du måste jobba ikväll.

  Mig klädde dom ut till nunna. Jag fick sälja tipskuponger, tvätta fönster på bilrutor och rekommendera film (på den tiden fanns det ju liksom hyrfilmsbutiker).

  Och sen blev det krogen i nunnedräkt - och massor av klappar på rumpan för jag hade visst en skyld på ryggen som uppmande folk till det!

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Ja, det var en riktigt kul kväll!

   Radera
 3. Vad roligt, låter som en kväll att minnas! Ryser vid blotta tanken av min möhippa. Såg förjävlig ut & tvingades sjunga karaoke ALLDELES för tidigt på kvällen (läs alldeles för nykter) men en av de roligaste kvällarna i mitt liv :)

  SvaraRadera