torsdag 10 januari 2013

Lediga dagar

I går lyckades jag med att få till heldagsflex. Sååå skönt, men jag antar att det var sista gången, för snart väntar bistrare tider på jobbet. Det skall bli roligt att se hur vi skall kunna hålla oss under gränsen med max 20 +timmar sen.
Hur som helst gick min flexlediga dag fort som attan. Renbäddning, tvätt, plock, matlagning, handling och så ett styrelsemöte på kvällen.
Som tur är så är jag ledig i dag också (Man borde alltid vara ledig två dagar, en är alldeles för lite!!), så jag hinner att städa undan julen också innan det är dags för jobbhelg!

Mitt dilemma då?
Jag gick in till chefen i tisdags och förklarade läget. Frågade när hon trodde att det kunde vara klart vem som får tjänsterna. Förklarade att OM maken skall ha en gnutta chans att sjuta något på sin semester, så vi kanske skulle kunna få någon vecka ihop, så måste han ta tag i det SNART.
Jag frågade verkligen sakligt och snällt, försökte få henne att inse dilemmat.
Svaret jag fick?
"Jag har mycket annat som måste gå före! Jag måste tänka på verksamheten i första hand, och det där är erat problem som ni får lösa hemma!"

(Till saken hör att jag är ganska säker på att hon redan bestämt sig för vilka som får de tjänsterna, och jag fattar inte varför det skall ta sån tid! Sista ansökan var ju ändå i början på November!)
Alltså, det var SÅ när att jag sa att då löser jag problemet genom att dra tillbaks min ansökan!
Som tur var hejdade jag mig. (Och grät för mig själv när jag kommit hem i stället...)
Som ni vet så söker jag ju andra tjänster. och denna tjänsten vore en bra merit när jag söker annat. Jag känner att jag MÅSTE göra något annat nu! Jag har stampat på samma fläcken i många år nu och velat ha ett annat jobb. Detta vore en början...

Högskolekursen jag sökt har jag inget hört om än, men antagningen är fortfarande öppen.

(Det funkar inte att lägga upp bilder!! Hur är det med er andra som har Blogger? Funkar när jag använder Googlechrome... Knepigt!)


6 kommentarer:

 1. Nä va jobbigt =(. Jättstarkt av dig att inte dra tillbaks ansökan, stora kramar!!!

  SvaraRadera
 2. Du får nog besked vilken dag som helst.hoppas det blir rätt besked bara...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet ju inte vilket som är "rätt"...

   Radera
 3. Vilket otrevligt svar!! Även om hon inte kunde lämna ett besked då tycker jat att lite "vanligt hyffs" borde vara på sin plats.
  Håller tummarna för dig! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hennes sociala kompetens har väl vissa begränsningar...

   Radera