torsdag 7 november 2013

Omändringar

Dottern, som ju nästan aldrig är hemma, gick i dag med på att ge upp sitt rum.
Vi kommer att köpa en bäddsoffa till vardagsrummet, så har hon någonstans att sova när hon är här.
Sen får sonen ta hennes rum, och vi tar hans. Vårt sovrum kommer där då att bli ett sovrum/litet tv-rum, där vi klämmer in säng, dataskåp, klippansoffa och en tv.
Nu väntar några veckor av målande, ommöbleringar, kastande av endel möbler, köpa andra nya, rensa och röja, packa undan... men sen kommer det att bli jättefint!

Alla är nöjda och alla vinner på denna lösning känns det som.
Vi får ett eget sovrum, dottern kommer att få ett bidrag till en laptop (eftersom hon inte kommer att ha plats för sin stationära), vi alla kommer att ha tillgång till ett stort och bra vardagsrum...

Bäddsoffa FRIHETEN från IKEA tror jag blir bra!

8 kommentarer:

  1. Svar
    1. Ja, det skall bli riktigt kul!! Jag har bott bakom en bokhylla i vardagsrummet sen -97 nu...

      Radera
  2. Vi byggde om vår trea så alla skulle få varsitt sovrum. Nu är det en mycket liten fyra och ska jag vara helt ärlig så ser jag fram emot den dagen då vi återigen får tillbaka det stora vardagsrummet. Ska bli skönt med lite "space". Men ännu går de bara andra året i gymnasiet så jag får nog vänta ett tag till.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är så det är här också. Maken och jag bor bakom en bokhylla i det avdelade vardagsrummet. Det skall bli sååå gött med ett helt vardagsrum och ett eget sovrum!!

      Radera
  3. Kommer garanterat bli jättefint! Härligt att få göra om lite :) Vi har gjort detsamma denna höst - köpt nytt & målat om. Man behöver det!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, sen vill jag ha adventsbjudningar, julkalas och nyårsfest!

      Radera
  4. Så skönt. Vi har eget...både hemna och i gula. Vill nog inte förhandla bort det. Inte ens på semestern. ...

    SvaraRadera