onsdag 17 juli 2013

Confession

På Fredag skall jag köra 5:2 igen. Fast salta lite. Fick tips om att jag kanske fått i mig för lite salt sist, och därför mådde som jag gjorde.
Och jag gick ju faktiskt ner i vikt av mina två fastedagar...
Men jag vågar inte ta risken när jag jobbar, så jag lägger det på en ledig dag.

4 kommentarer:

  1. du är duktig du.. det skulle jag aldrig fixa..

    jag joggar istället - och äte roch dricker lite för mycket.. haha...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Duktiga du! Jag klarar inte att jogga, det hade varit bättre!!

      Radera
  2. Hoppas att du mår bättre denna gången. Det gäller att hitta sätt att må bra. Lediga dagar är nog det bästa och salt måste man få i sig så att man behåller vätskan. Testa några gånger och se om det funkar. Om det inte skulle funka så är det ju bara att sluta. Dieten är ju inte en bantningsmetod utan en livsstil som gör att man håller sig friskare. Men visst är det en bonus att man oftast går ner i vikt. För mig funkar den metoden inte alls. Jag blir darrig, får lågt blodsocker och ilskan och ångesten kommer som ett brev på posten. Jag måste ha mycket kolhydrater för att fungera. Så tex LCHF är uteslutet för mig. Jag får helt enkelt äta mindre fett istället för att skippa kolhydraterna. Alla funkar olika och man får testa sig fram.
    Lycka till!
    Ha en härlig sommarhelg!
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. mmm... gick bra i fredags, skall köra igen i morgon. Vet att det är bra för hela kroppen, och särskillt med tanke på att jag ligger i HÖGriskgruppen för att få diabetes. Hoppas på många bra effekter

      Radera