måndag 12 januari 2015

Myshelg!

Vi har som ni vet haft så mycket negativt omkring oss, så jag kände att vi behövde ha lite roligt nu. Sist vi hade en weekend var i Varberg i November, men den vart helt förstörd, för det var då allt drog igång. Sen hade vi en bokad kryssning i början av December, men den var vi tvungna att boka av i sista minuten.
Maken fyller år på Torsdag, och jag har nu bokat en hotellnatt till oss på fredag. (Givetvis skall han få något mer också, men det vet han ju inte om än ;-)
Riktigt dåligt i kassan är det, men ett budgetrum på Scandic Rubinen i Göteborg tar jag mig råd med. Läste att de har ett "Bloggers inn", där man som bloggare kan få bo gratis. Men jag antar att man måste ha en betydligt större blogg för att få utnyttja det.

Ett minimalt rum är väl inte fel det heller, då är man ju närmare varann! ;-)

Inget annat inplanerat än att äta och dricka gott och rå om varandra. Det får bli lunch (bra erbjudande) i hotellets restaurang Ruby Bar (Bra erbjudande!), och så tar jag med plockmat som vi äter på rummet på kvällen. Med billiga medel kommer jag att fixa en lyxmåltid!
Jo, på Lörda´n skall jag skicka hem maken tidigare, så skall jag träffa en tjej från kursen, så skall vi fira att kursen är slut då.


4 kommentarer:

 1. jamen se där... lite fix och trix och så blir det mysigt... hoppas inget sabbar helgen för er nu bara...

  SvaraRadera
  Svar
  1. mmm...det verkar ju komma mer blåst igen till helgen... Men det skall nog gå bra!

   Radera
 2. Hoppas verkligen att ni kan njuta av er helg på tu man hand. Och att ert besvär blir bättre. <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som vi ska njuta!!
   Och vi är på rätt väg, allihopa ♡

   Radera