söndag 4 januari 2015

Värt att testa..?

Jag är, sedan början på December, sjukskriven för stress av krissituation. Jag är hittills sjukskriven hela Januari. Symtomen för mig är sömnproblem, koncentrationssvårigheter, minnesproblematik, oro, ångest och flera fysiska reaktioner såsom magkatarr, eksem, nackont, spänningshuvudvärk mm.
Själva den utlösande faktorn jobbar jag/vi på så gott det går, men det är mycket som inte jag kan påverka. Jag har går även hos min sjukgymnast och skall senare få vidare hjälp via företagshälsovården. Min chef har under hela perioden varit hemskt stöttande och hjälpsam, vilket jag är evigt tacksam för!
Jag har väl testat lite olika avslappningsövningar, men har, av förklarliga skäl, haft svårt att få det att funka.
Nu har jag fallit offer för tv-reklamen... Man griper väl varje halmstrå.

Certapax påstås hjälpa vid stress, och det är väl värt ett försök i alla fall.
Vid stress dräneras ju kroppen på många ämnen, vitaminer och annat, så det kan ju inte skada att fylla på med lite nyttigheter.
Någon av Er som testat?5 kommentarer:

 1. Absolut värt att testa... hoppas det funkar...kram

  SvaraRadera
 2. Har liknande symptom, för mig funkar VALERINA FORTE från Apoteket. Maxdosen är 6 kapslar/dag, jag tar tre st en timme innan jag lägger mig och tre stycken tidigare under kvällen. Hjälper mig att somna och det viktigaste av allt, att somna om.

  SvaraRadera
 3. Har inte testat. Men det är ju sällan farligt att testa så gör det... hjälper det inte så kan du ju bara sluta. Berätta gärna om hur du upplever dom.
  Stor kram J

  SvaraRadera
 4. Har inte testat...det som hållit mig uppe när jag gått igenom livskriser är rutiner, familj och vänner. Men allt är värt att testas och tron kan försätta berg så testa!! Hoppas det ni går igenom snart löser sig. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, absolut är allt det du nämner det viktigaste! Men jag känner ändå att jag vill prova... Kram!

   Radera