fredag 24 februari 2012

Full rulle!

Jag lever i 280 nu känns det som!
En förklaring till att jag inte bloggat så mycket den sista tiden. En annan är en treveckors förkylning som vägrar släppa sitt grepp om mig. Jag stupar i säng på kvällarna!!

I går hade jag veckans lediga dag. Jag var ner till stugan och grejade. Torkade ur och fyllde upp köksskåpen med porslin och annat. Sen var det dags att fira sonen som ju blev 20. Presenter och lite tårta och kaffe för bara oss själva. Vi firade ju honom ordentligare i Söndags, och han själv skall fira ordentligt både i kväll och i morgon.
Sen var det sista gången på min fotokurs i går kväll. jag har lärt mig massor!! Eller, det mesta visste jag förut, men nu FÖRSTÅR jag det!

Nu har jag vart ner till stugan igen. Kånkat in ett linneskåp och ett badrumsskåp. Vi har ju visserligen inget badrum, men ett badrumsskåp funkar även innanför ytterdörren när man är i stort behov av förvaring ;)
Snart är det dags att kicka igång helgpasset. Då tar jag min kraxiga hals och kallsvettiga lekamen och drar mig mot jobbet.


6 kommentarer:

 1. grattis till sonen i efterskott, samma födelsedag som den nya sessan alltså :)
  kramar

  SvaraRadera
 2. skulle ju också säga att det är jobbigt med sådana förkylningar, men du har ju varit igång en hel del trots det
  kramar

  SvaraRadera
 3. Vad är det med dessa förkylningar igentligen? De vill ju aldrig ge med sig. Låter mysigt med allt ditt fixande med stugan måste jag säga.
  Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 4. Trevlig jobbhelg med andra ord. Stackare. Kom just hem efter jobbveckan. Dusch och sen mot gula...

  SvaraRadera
 5. Mysigt med pyssel i stuga - sånt gillar jag, som inte ens har någon stuga (eller jo, men den står i trädgården så den räknas inte).

  Fotokurs - spännande! Önskar jag kunder mer om fotografering!

  SvaraRadera
 6. Oj, du har verkligen fullt upp! Det låter mest som trevliga sysslor. :) Snart blir det vårsol i kolonistugan. Härligt! :)
  Kram!

  SvaraRadera