söndag 26 februari 2012

Soligt och fint i dag!

...och det får jag illustrera med en bild från i Torsdags.
Vår vid stugan!!

Och nej, det är inget mumintroll som inspekterar äppel(?)-trädet.
Det är bara jag...
Och bilden har sambon tagit med sin mobil, och fört över till Facebook, därav kvallitén.
Det skall bli väldigt roligt att se vad alla träd och buskar är för något. Visst pekade hon vi köpte av ut vad allt var... Men bara snabbt, och mitt minne är kort.

Hur mår då jag i dag?
Rent ut sagt S.K.I.T!!
En hosta som sitter djupt nere i bröstet... inget kul. Särskillt inte med tanke på att vi ju åker till Tyskland på Fredag. jag häller i mig Mollipect som jag har hemma, den räcker nog ett par dagar till. Men är jag inte bättre på Tisdag får jag knalla iväg till vårdcentralen och böna och be om en flaska till.
Eksrta surt känns det ju när vädret är så fint. Man vill ju bara ut och greja!!! Men med tanke på att jag inte orkar göra något här inne så... Fast, jag tror jag skall ta med sambon ut i ëftermiddag och peka och övervaka så kan han klippa ner gamla perenner. Bäst att övervaka, annars kanske allt möjligt ryker! ;)

4 kommentarer:

 1. vad fint det ser ut där :)
  kramar

  SvaraRadera
 2. Det ser helt fantastiskt ut vid er lilla stuga. Vilken stor, fin tomt! Kul att se allt som växer och gror i vår & sommar. :)

  SvaraRadera
 3. Ansepanse: Japp, det är det! =)

  Camilla: Det skall bli verkligt ku att se vad allt är. Vem vet, jag kanske håller på att odla både detena och det andra! ;)

  SvaraRadera
 4. Men så mysigt. Lite mindre snö än här... Haha

  SvaraRadera