måndag 6 februari 2012

Måndag och sexdagarsvecka...

Visst låter det inte alltför possitivt?

Men!

I morgon skall jag på plastparty. Tänkte först tacka nej, men det var så längesen jag var på ett, och det har säkert kommit mycket nytt. Något bra att ha i stugan kanske? (Jag hade tänkt köpa en servofix, men det hittade jag ju en på Erikshjälpen i Lördags) Sen är det alltid kul att komma iväg och träffas och tjöta lite!
På Torsdag är det dags för andra gången på min fotokurs, och jag längtar redan. Blev grymt inspirerad och taggar efter första gången! Även om inget just då var nytt för mig gav det mersmak och vilja att lära mer.
Sen har vi Fredag. Bandy först, och sen utgång med en kompis. Det kan ju inte gå fel!
Och så är jag ensam hela helgen. (Barnen åker till sin pappa och sambon skall på Finlandskryssning med jobbet.) Så jag skall mysa,läsa, bada, blogga, äta gott, slappa, sova ut, roa mig... ja, och så skall jag ju jobba också i helgen... men bara lite.
Så, summan blir att det låter som en riktigt bra vecka ändå!!

I Lördags köpte jag "Miracle nails" till mina naglar. Detta efter att ha beundrat en kollegas naglar, som blivit jättelånga och fina på sistonde. Och då pratade hon sig varm om just denna podukten. Så nu är de lackade med det, och jag hoppas på mirakel! För just nu är mina naglar värre än värst.
Återkommer med resultatet.

6 kommentarer:

 1. Jag är en sucker för Tupperware! Har skåpen fulla & älskar dem, de är så bra. Senaste inköpet - fridgesmart. Kolla in dem, förvarar grönsaker länge i kylen. Man ställer in hur mkt syre de behöver & så håller de sig fräscha mycket längre än vanligt. Kram

  SvaraRadera
 2. Åh, det där ska jag testa. Finns i vanliga affärer?

  SvaraRadera
 3. Jag använder Trind nagelstärkare. helt suveränt... två veckors intensivt penslande. Och sen har jag det som underlack.

  SvaraRadera
 4. Åh, jag måste testa "miracle nails". Var köper man det?

  SvaraRadera
 5. Krulli och Erika: jag köpte på Åhlens, men jag tror dt finns på många ställen.

  Nyckelpigan: Jag har också massor, men nu var det längesen.

  Linda: Den har jag inte testat

  SvaraRadera