fredag 29 januari 2016

Dagens brunch



I dag blev det kesoplättar som jag hittade receptet till hos 65kilo
Åt dem med lite Turkisk yoghurt och några hallon, jättegott!
I dag jobbar jag kväll och börjar inte förrän 15:30. Gött det, för huvudvärken har inte släppt än. Annat jag märker av är trötthet/matthet och blodtrycksfall, men jag hoppas det stabiliserar sig efter ett tag. Och magen är fortfarande lugn och fin, och det är ju huvudsaken!


Kesoplättar
1 portion – (2-4 plättar)
1 ägg
100 gram keso (1/2 liten burk)
0,75  msk fiberhusk
En nypa salt.
Mixa allt med stavmixer och klicka ut  4 stycken i panna med kokosfett (utan smak). Stek på ganska svag värme (50%) en relativt lång stund tills botten är fint gyllengul och plättarna stabila nog att vända.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar