onsdag 28 mars 2012

Rörigt Onsdagsinlägg

I dag är min lilla ledighet över och kvällsjobb väntar.
Segt, men snart är det ledig helg! Då väntas ju inte lika fint väder som vi haft nu några dagar, men det får väl gå ändå. Vi har annat roligt inbokat, och skall nog ha fullt upp.

I går var jag ju nere vid stugan och städade. (Ja, jag var mestadels inne vårens hittills vackraste dag!) Röjde upp efter målningen, skurade golven, la på mattor och möblerade med de möbler vi hittills har. (Bäddsoffa letar vi ännu efter!) Nu har jag nästan träffat alla grannar runtikring, jättekul och de verkar vara jättetrevliga.
Sen var jag ner till blomsteraffären, köpte jord, påskliljor, penseer, kompostgaller, gräsmattegödsel och lite annat. Tillbaks till stugan och planterade lite.
Resten av plantorna fick åka med hem och planterades i krukor här ute. Jag får ju inte glömma bort vår lilla plätt här hemma nu bara för att vi har stugan också! ;)

Buster, han har blivit så dålig i magen av all antibiotika, stackarn. Badrumsmattan är i tvätten nu, om vi säger så... Sur och rastlös är han också, för att han inte får gå ut. Han skall tillbaka till veterinären på Måndag, och jag hoppas på att det är ok och fritt fram för utgång efter det!!5 kommentarer:

 1. Stackars kissen... Är det kaos där bajset bor? hahaha

  Fint ni verkar få det i/på er kolonilott. Kram

  SvaraRadera
 2. Ho ho hur mår in alla? Lite tomt här.... Kram

  SvaraRadera
 3. Det låter så kul att få fixa iordning sin aldeles egen stuga! Jag älskar sånt!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. stackars Buster!
  så duktig du är som sliter med stugan! nya projekt är ju skoooooj!

  SvaraRadera
 5. Nyckelpigan: Hahaha, ja fullt kaos!

  Fia: Sorry... så mycket annat som skall göras också

  Erika: Ja, jag gillar´t skarpt!

  Anna: Det går fint när det är roligt slit! =)

  SvaraRadera