söndag 22 april 2012

Söndagen
Oj, vad det regnar i dag!
Men vad gör det? Det är ju bara bra, eftersom vi gödslade gräsmattan i går. =)
I dag har varit full rulle sedan klockan 10. Då åkte vi 8via Biltema...) mot Orust för att hämta bäddsoffan. Den var inte lätt att få ut ur huset där kan jag säga... Men skam den som ger sig! (Hur vi skulle få in den i stugan var en senare fråga...)
Därifrån åkte vi vidare mot IKEA. Tänkte att det kanske inte skulle vara SÅ fullt, helgen innan löning... Det var nog fler som tänkt så kan jag säga!! Där var så fullt, så att äta lunch där, som vi planerat, var inte att tänka på! Det var bara att mejja oss fram, metodiskt plocka åt oss vad vi skulle ha, och på smidigaste sätt, via både självplockslagret och varuutlämningen, komma därifrån. Drygt 4500 kronor fattigare.
Sen blev det till att, vrålhungriga, stanna på Burger King på vägen hem.
Sen ner med lastbilen till stugan. Eller ända ner går inte att komma... och soffan var tung. Men med hjälp av sonen också och en rejäl säckkärra så gick det bra. Och in kom den också! Snabbare och lättare än vad vi fick ut den på Orust. Så skönt att den är på plats!! Fast den var större än vad jag hade tänkt... Eller, jag hade ju måtten, men jag hade tänkt fel, Inte tänkt på att lägga till tjockleken på ryggstödet till bäddmåttslängden liksom. Men det funkar ändå, även om det blir lite trängre än vad jag hade tänkt. Nu har jag klädseln i tvättmaskinen, och jag tror det kommer att bli riktigt bra!

Nu blir här en välbehövlig dusch, sen skall jag parkera arslet i soffan och sätta på någon film.
Tjing!

7 kommentarer:

 1. Hoppas ni blir nöjda med soffan efter allt slit ;-)
  Blev det nå'n bra film?

  SvaraRadera
 2. Jeanette: Tror det blir gör.bra!! =) Nån film har det inte blivit än, för sambon skulle se på Mästarnas mästare, och nu "strötittar" han på Shutter Island som går på tv...

  SvaraRadera
 3. Åh, så ni kämpar och sliter. :) Tur med regn efter gödslingen då, det gäller att tänka positivt. :)
  Kram och hoppas att det blev fin vila och bra film resten av din dag.

  SvaraRadera
 4. Vad kul att du hittat & fått hem din soffa. IKEA är aldrig roligt folkmässigt men man överlever =) Kram

  SvaraRadera
 5. Camilla: Man måste vara positiv! =)
  Faktum är att jag jobbar på det, och det ger resultat. Ju mer jag med bilje tänker positivt, desto gladare och positivare blir jag!

  Linda: Jag lovar att fota o visa när jag fått på tyget! =D

  Nyckelpigan: Det var en hård dag. Särkilt för sambon ;)

  SvaraRadera