måndag 30 januari 2012

Så lycklig!


Jag vet att det kan sticka i ögonen på folk. Och jag vet att många säkert kräks åt att läsa... Men jag är så lycklig nu!! (Ni som inte vill läsa ett provocerande äckligt lyckligt inlägg kan hoppa över detta...)

Detta året har verkligen börjat helt underbart! Först sambons vinst. Därefter dröjde det inte mer än knappt två veckor innan den dök upp,  kolonistugan vi letat och längtat efter i flera år. Så kollade vi då på den i Onsdags, bestämde oss, och i dag blev den då våran!! det måste bara ha varit menat så

Vi skrev papper, förde över pengar och fick nycklarna i dag. Så nu har vi varit där och kollat runt lite mer. Hon hade lämnat kvar massor bra saker (Vi hade gjort upp så, att hon skulle lämna kvar det hon inte ville ha.) Ett litet köksbord med tre stolar, två (tre?) utebord, sju utestolar i trä med tillhörande dynor, nån solstol, en hel massa rejäla trädgårdsredskap och verktyg, en grill. I köket fanns ett par stekpannor, champagneglas(!) lite slevar och sånt...
Kanonbra att ha att börja med!!

Vi har också så mycket annat roligt att se fram emot nu. Till helgen den roliga parbowlingen med sambons jobb, en Tysklandsresa och en Göteborgsweekend med konsert i Mars.

Så hur det här året skall kinna toppa sin början, det vet jag inte!9 kommentarer:

 1. Va glad jag blir för eran skull...både med vinsten och stugan !!
  Jag blir så glad för andras skull oxå, ja sån är jag = ))
  Klart du ska va LYCKLIG !!
  Ha en fin dag.
  Kram Helene.

  SvaraRadera
 2. Bästa människorna ska ha det bäst!!
  Njut!! Kram!!
  =)

  SvaraRadera
 3. Helen: Tack och kram tebax!

  Ejmis: ...*torkar bort en tår i ögonvrån* TACK!!

  SvaraRadera
 4. Jag läser MYCKET hellre såna här lyckoinlägg än gnällblopggar. Gnällisar tappar jag sugen att läsa hos efter ett tag. Visst måste man få gnälla - ibland. men inte alltid.

  Fler lyckonilägg lär väl komma när ni får börja boa in er.

  Finns det plats att sova över i stugan? Bäddsoffa? Sängar?

  SvaraRadera
 5. Blir så glad över din lycka! Du ska givetvis skriva hur mycket du vill över din glädje, vi som gillar dig vill ju såklart dela den med dig! Kram

  SvaraRadera
 6. Det är bara att gratulera, NJUT och må gott... inte skämmas för att du mår bra!!! Kram glad för din skull

  SvaraRadera
 7. Linda: Jag gnäller ju rätt mycket igland... så detta väger väl upp! ;) Bäddsoffa skall in, och en våningssäng i friggeboden.

  Nyckelpigan: Skönt att höra! =D

  My: Nej jag skämms inte, men jag vet att det kan sticka i ögonen... Glad att du är glad... Kram!

  SvaraRadera
 8. hade HELT missat vinsten!
  stort stort grattis!
  & inte ska du be om ursäkt, det är ju underbart att få vara lycklig. sticker det i ögonen på folk får man bara vända dom ryggen så man inte glittrar för mycket.
  kram

  SvaraRadera
 9. Anna: Tack! Och jag ÄR SÅ lycklig nu!! =)

  SvaraRadera