torsdag 10 november 2011

Välj själv

Verision 1:
På mötet i eftermiddags minglade vi först med champagne och snittar. Sen lyssnade vi på en inhyrd föreläsare som pratade om ett jätteintressant ämne.


Vi fick med oss en liten goodiebag med jättebra innehåll. (Visar i morgon... hihihi!)

Lagom till att jag kom till jobbet vid halv fem, var maten klar där. Vi serverade alla, som nöjda och glada åt själva. Kvällen förflöt utan broblem, och jag kunde flexa ut redan klockan 20.
På vägen hem köpte jag en stor fin bukett vita liljor, måste ju ha lite fint till helgen ;)
När jag kom hem hade sambon och ungarna städat och gjort i ordning fruktsallad, yummie. Så nu är jag proppmätt, och skall bara ta en dusch och fräsha till mig, så skall vi lägga oss. Och jag räknar med en massa spännande sex i alla möjliga och omöjliga variationer ;)

ELLER?

Verision 2:
På mötet var det allmänt rörigt, vi hade grupparbeten där ingen riktigt förstod vad det gick ut på. Vi fick äta bulle och kaffe samtidigt som vi lyssnade från en kvinna från biblioteket som pratade om Daisyböcker.
När vi var klara där så fick jag stressa som en idiot till jobbet. Där var det en vanlig kväll, och jag stämpade ut 21.37 (slutar 21.30, och vi har ingen flex) Tressade in på affären på vägen och köpte 12 trisslotter till jobbet, hade glömt att det var min tur denna veckan. Fick även med mig tre små chokladkakor (3 för 15 kr) som jag snabbt mölade i mig.
Nu skall jag logga in på premiepensionsmyndigheten och ändra mitt sparande där (Det tyckte bankkvinnan i tisdags att jag skulle göra, och nu hade koden kommit), skrapa mina miljonlotter, som också kommit. Sen skall jag packa gymväskan till i morgon, skall träna med en kompis direkt efter jobbet.

Skulle egentligen behöva göra ett röj i badrummet också, men jag får försöka komma i säng, börjar ju 6.45 i morgon.
Sex? Troligtvis inte, men i så fall en snabbis. Och dusha? Det gjorde jag ju i morse!

4 kommentarer: