lördag 11 juni 2011

Jag tränar.

Ja, till midsommar alltså. Vi skall campa på Böda då, och jag antar att foppor är the dresscode då...
Published with Blogger-droid v1.6.9

6 kommentarer:

  1. Jag går in för träningen... jag tar en drink också!

    SvaraRadera
  2. HAHA.. Bus älskar sina, jag tycker om är skitfula - på vuxna. På barn är dom bra. Men jag äger TVÅ par. ett par har jag i gula. Dom är fläckiga av färg eftersom jag har dom när jag målar, fixar i trädgården, klipper gräs och sånt. Ett par har jag hemma. Det är en annan variant, typ ballerina, och dom har jag bara ireser på jobbet när det krisar med inneskor...

    SvaraRadera
  3. Linda: Mina lämnar inte trädgården!

    SvaraRadera
  4. :( Mitt långa svar försvann. Okej, jag testar igen:

    Optikern berättade för mig att man behöver riktigt bra läsljus för att pupillen skall dra ihop sig och koncentrera sig på rätt "ställe" på linsen. Jag har fått ny lampa på jobb och vid datorn på kvällen föredrar jag ibland läsglasögon. Annars tog det två-tre veckor innan jag vande mig, nu är det mer sällan jag tänker på att jag har linser. Kan det ha med läsljuset att göra? Problemet du har?

    SvaraRadera
  5. Sv: De första linserna jag provade så såg jag bättre än tidigare på långt håll (jag vet inte hur min syn egentligen är, har aldrig tänkt på det, men optikern sa jag var en "perfekt" kandidat). Men jag ville ha lite bättre lässyn och då reglerade han linserna så att synen blev lite sämre på långt håll, samtidigt som det blev lite bättre lässyn. Men jag tror det hela beror på utgångsläget man själv har (eller det GÖR det ju) och sen VAR det en tillvänjning, men jag tyckte det var så jobbigt att vara beroende av läsglasögon. Jag kan inte ens betala med kort i affären, ser inte text eller tal i displayen utan glasögon eller linser.

    SvaraRadera
  6. Kul med Böda! Där var vi mycket när jag var liten med husvagnen. Fast det kanske inte var precis där. Sandybadets camping hette det på den tiden. :)

    SvaraRadera